Pool party & lieve ouders aangekomen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Lenneke
04 November 2008 | Suriname, Paramaribo
Heb al een tijdje niks later horen. Dit doordat ik niet heel veel speciale dingen heb gedaan behalve veel stappen;) Maar daar zal ik jullie niet mee vervelen..
Donderdag hadden we met bijna iedereen van het huis een pool party gehad. Dit was echt onwijs gezellig.. Kenneth was weg dus wij dachten dit is onze kans!! We hebben geprobeerd om alle regels te overtreden en dat is aardig gelukt.. behalve de regel dat er alleen stagewonenbewoners in het bad mogen.. maaaarrr die is al een keer verbroken.. Dus het was geslaagd!! We gingen met zijn alleen een draaikolk veroorzaken zodat we super hard in het rond gingen met zijn allen.
Vrijdag heb ik Davids gespot tijdens het uitgaan.. echt een hoogtepunt van de dag;) We zijn van ’t vat naar la caff waar hij ook kwam. Daarna zijn we nog even naar sza sza szu gewest waar we hem weer tegen het lijf liepen.
Zaterdag zijn mij ouders aangekomen.. Had heel veel zin om ze te zien en na eventjes te wachten waren ze daar dan eindelijk. Ik dacht dat ze helemaal uitgeput zouden zijn, maar dit was niet het geval. We hebben de kamer even verkend en hebben toen in het restaurant gegeten.
Zondag heb ik ze meegenomen naar white beach, om even te chillen, wat ons aardig goed afging moet ik zeggen. Deze keer hadden we een hutje aan het water dus was het nog mooier. Helaas had ik nog geen nieuwe hangmat kunnen kopen dus moesten we die huren, maar die roken niet zo erg lekker. Dus wordt het weer eens tijd voor een nieuwe!
Na white beach gingen we naar het hotel en om te douchen en klaar te maken om uit eten te gaan. Nou ik kan je zeggen, ik heb genoten van de douche, heerlijk, na zo’n lange tijd weer een warme douche. Dat is weer eens wat anders dat de koude douche bij ons thuis!
We gingen eten bij d’optimist. Heb ook deze keer weer genoten van het eten daar!
Vandaag (dinsdag) kan ik eindelijk m’n paspoort ophalen, moet ik gelijk door naar vreemdelingenpolitie voor m’n nieuwe visum en hoop dan nog even naar Jeruzalem bazaar te kunnen om een nieuwe hangmat te kopen (hele grote winkel met alleen maar hangmatten).
Nou volgende week zal ik wel meer te vertellen hebben, dan zijn we in brownsberg geweest, dus houd jullie op de hoogte!!
Liefs en knuffels
Lenneke
04 November 2008 - 13:17
Marlous:
Nouuuu meid, heel goed weer een nieuw bericht haha. Ik miste het al! Gezellig met je paps en mams... Heb je zeker wel gemist! ;) En wat erg dat jij een koude douche heb!!! Maar goed dat schijnt heel goed te voor je te zijn... ;)
Nou ik spreek je en veel plezier!
Kus -
04 November 2008 - 15:39
Robey:
Hey Len,
Heb net ff je verhalen en foto's bekeken, ziet er allemaal echt supervet uit zeg ...
ben stik-jaloers hoor!!!!
K zie je volgende verhaal wel weer verschijnen...
Heeel veel plezier nog!!
Dikke kus Ro -
05 November 2008 - 17:10
Oma:
zo ik ben weer helemaal op
de hoogte van het wel en wee in paramaribo.Veel
plezier met z'n allen.
Groetjes en een knuffel
voor allemaal.oma -
06 November 2008 - 20:30
Renske:
nice stukje weer sis!
dit weekend een excursie met pap en mam hoorde ik! Leuk hoor! Geniet ervan en pas goed op je nieuwe hangmat!
Liefs en een heeeele dikke kus van je zus -
06 November 2008 - 21:29
Simone:
Hoi Lenneke
Leuk om je verhalen te lezen. Een super-ervaring, lijkt me. Naomi heeft ook wel zin om daar iets te gaan doen. Doe je ouders de groeten! -
09 November 2008 - 13:40
Am:
Len, blij dat het goed met je gaat :D!! poolparty klinkt heerlijk. Hier is het kil en winterachtig :S donkere dagen voor kerst komen er alweer aan hahah maar eerst sinterklaas :P dit alles betekend wel dat jij er alweer bijna 1,5 maand zit! Tijd vliegt. Geniet en lees snel weer een nieuw verhaal van je! Ik mis je len (K)